ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η αλήθεια είναι ότι σαν έννοια, η αρχιτεκτονική είναι δύσκολο να χωρέσει κάτω από έναν σταθερό ορισμό. Η μαγεία και η μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής έγκειται στο ότι ακροβατεί μεταξύ των ορισμών της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας και δεν υφίσταται όταν μένει στο χαρτί.

Μέσα από αυτή την φιλοσοφία, δημιουργήθηκε η ομάδα των Zeropixel Architects και έγινε το ουσιαστικό βήμα σύνδεσης του γραφείου με το εργοτάξιο, της μελέτης, με την κατασκευή, του αρχιτέκτονα με τον κατασκευαστή.

Κύριο αντικείμενό μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή κατοικιών, με κέντρο τους ανθρώπους που θα βιώνουν τον χώρο και το περιβάλλον που θα ενταχθούν και στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους. Μία ιδιαίτερα σημαντική, δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία. Γνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, πως σκέφτονται, πως ζουν, πως τους αρέσει να κινούνται στο χώρο, τα μικρά πράγματα που τους ευχαριστούν και τις ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον.

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται μέσα από απλές και καθαρές γραμμές, δημιουργώντας κτίρια με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό design που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και εργονομία, εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας και της μηχανικής, αποφεύγοντας κοστοβόρες κατασκευές αρχιτεκτονικού ενθουσιασμού.

Με σεβασμό στο οικονομικό πλαίσιο που ορίζεται και αξιοποιώντας το κλίμα της Ελλάδας, σχεδιάζουμε βιοκλιματικά κτίρια χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Ενοποιούμε το μέσα με το έξω, ενισχύοντας τον υπαίθριο βίο. Μεγάλα διαμπερή ανοίγματα και κινούμενες επιφάνειες γυαλιού, αίθρια και διάτρητες οροφές,  επιτρέπουν το παιχνίδι φωτός και σκιάς στο χώρο, καθώς και το φυσικό κλιματισμό των κτιρίων. Υλικά και υφές εναλλάσσονται αρμονικά, συνθέτοντας χώρους που δίνουν διαφορετικά ερεθίσματα στο χρήστη. 

 

Για εμάς, το κάθε κτίριο είναι ένα έργο τέχνης. Και αυτό του προσδίδει υπεραξία αποτελώντας μια μορφή επένδυσης για τους κατόχους τους.

Νιώθουμε υπερήφανοι με αυτό που κάνουμε. Φτιάχνουμε μοναδικά σπίτια για μοναδικούς ανθρώπους σε ένα μοναδικό τόπο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ZEROPIXEL ARCHITECTS

221

ΤΕΧΝΙΤΕΣ

142

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

16.385

ΚΑΦΕΔΕΣ

82

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Read More

ΓΡΑΦΕΙΟ - ΕΠ. ΧΩΡΟΣ

Read More

ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Read More

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Read More

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ

0%

The Feng Shui Stone House

0%

The Infinity House

0%

The Golden Villas
0%

The White View Project

0%

The Serenity Complex

DESIGNGR

Design a Greek Restaurant

SEE MORE

ΠΕΛΑΤΕΣ

error: Content is protected !!