ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η  αλήθεια  είναι ότι  σαν  έννοια,  η αρχιτεκτονική  είναι  δύσκολο  να χωρέσει  κάτω από  ένα σταθερό ορισμό. Η μαγεία και η μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής έγκειται στο ότι ακροβατεί μεταξύ των ορισμών της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας και δεν υφίσταται όταν μένει στο χαρτί.

 

Μέσα από αυτή την φιλοσοφία,  δημιουργήθηκε η ομάδα των Zeropixel  Architects, στα Χανιά – Κρήτη και έγινε το ουσιαστικό βήμα  σύνδεσης του γραφείου με το εργοτάξιο,  της μελέτης,  με την κατασκευή, του αρχιτέκτονα με τον κατασκευαστή.

 

Κύριο  αντικείμενό μας  είναι ο  σχεδιασμός και η  κατασκευή  κατοικιών στα  Χανιά – Κρήτη,  με  επίκεντρο τους ανθρώπους  που θα βιώνουν  το χώρο  και το  περιβάλλον στο οποίο  θα ενταχθούν.  Στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση   της  ζωής  τους   μέσω   μίας   ιδιαιτέρως  σημαντικής,   δημιουργικής  και ευχάριστης   διαδικασίας. Γνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, πως σκέφτονται, πως ζουν, πως τους αρέσει να κινούνται στο χώρο, τα μικρά πράγματα που τους ευχαριστούν και τις ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον.

 

Η  αρχιτεκτονική  προσέγγιση  γίνεται  μέσα  από  απλές  και  καθαρές  γραμμές,  δημιουργώντας  κτίρια  με  ένα σύγχρονο,   αλλά  ταυτόχρονα   διαχρονικό  design   που  χαρακτηρίζεται  από   λειτουργικότητα  και  εργονομία, εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας και της μηχανικής, αποφεύγοντας κοστοβόρες κατασκευές αρχιτεκτονικού ενθουσιασμού.

 

Με  σεβασμό  στο οικονομικό  πλαίσιο που  ορίζεται  και αξιοποιώντας  το κλίμα  που  έχει η Κρήτη, σχεδιάζουμε βιοκλιματικά  κτίρια  με  χαμηλό  ενεργειακό  αποτύπωμα.  Ενοποιούμε  το  μέσα  με το  έξω,  ενισχύοντας  τον υπαίθριο  βίο.  Μεγάλα  διαμπερή  ανοίγματα  και κινούμενες  επιφάνειες γυαλιού,  αίθρια και  διάτρητες οροφές,  επιτρέπουν  το παιχνίδι φωτός  και σκιάς  στο χώρο, καθώς και το φυσικό κλιματισμό των κτιρίων.  Υλικά και  υφές εναλλάσσονται αρμονικά, συνθέτοντας χώρους που δίνουν διαφορετικά ερεθίσματα στο χρήστη. 

 

Για  εμάς,  το κάθε  κτίριο  είναι  ένα  έργο  τέχνης.  Και αυτό τους  προσδίδει υπεραξία  αποτελώντας  μια μορφή επένδυσης για τους κατόχους τους.

 

Νιώθουμε  υπερήφανοι  με αυτό που κάνουμε.  Φτιάχνουμε μοναδικά σπίτια  για μοναδικούς ανθρώπους σε ένα μοναδικό τόπο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ZEROPIXEL ARCHITECTS

45

ΤΕΧΝΙΤΕΣ

76

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

12

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

8

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ARCHITECTURE VIDEO

DESIGN VIDEO

CONSTRUCTION VIDEO

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ

0%

The White View Project, Αποκόρωνας

0%

The Serenity Complex, Χανιά

0%

Casa Coo ,Ρέθυμνο

error: Content is protected !!