ελ/en/de

re-creating traditional building - Vamos Square

In the central square of Vamos, in the two-storey stone building that houses the offices of our company, we were invited to design and then to build the apartment located on the second floor while reconstructing the entire building.The restoration works included the removal of the roof, the static reinforcement of the building with stone staples and the addition of cement to its coronation, the construction and installation of a new roof, the construction of new coatings inside and outside with hydrophobic materials, in order to deal with pre-existing moisture problems, as well as the total renovation internally both on the first floor and in the basement, where the storage spaces and the toilets of our office are located and had not been renovated.

READ MOREREAD LESS

Project: re-creating traditional building - Vamos Square

Location: Vamos, Chania

Completion: -

Plot area: 90m2

Building area: 45m2

MEHR SEHEN