ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ZEROPIXEL ARCHITECTS, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ- ΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΠΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.  ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.  ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

 

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΑΙΣΘΗΜΑ  ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.

 

   ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ  ΤΗ  ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ.  ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ  ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  ΓΥΡΩ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΝΑΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

 

  ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ  ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,  Ο KARL HEINZ ΚΑΙ Η GABI, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ   ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.  ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΚΑΠΟΙΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΟΝΑΔΙΚΑ   ΜΕΡΗ  ΤΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ,   ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΟ  “GOLDEN   LOFTS – ROOFTOP” ΚΑΙ ΤΟ “THE TRANSPARENT HOUSE”.

 

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ CHAMPLOO PRODUCTION, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

 

 

zeropixel architects

 

Ομάδα Zeropixel

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Αρχιτεκτονική με Φυσικά Υλικά

 

ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Υπεύθυνη Σχεδιασμού

 

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ –
ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Υπεύθυνος Κατασκευής

 

ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΒΑ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Φωτορεαλιστικός Σχεδιασμός

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΔΗΛΩΡΟΥ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου
error: Content is protected !!