Είμαστε οι Zeropixel Architects, μία ομάδα από μηχανικούς που επιλέξαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε σε αυτό τον μοναδικό τόπο, την Κρήτη. Όπως ακριβώς και εσείς. Μοιραζόμαστε αυτή την επιθυμίας σας. Αυτή η ταύτιση μεταξύ μας, αντικατοπτρίζεται στο κτίριο που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχεδιασμό μιας κατοικίας είναι η οικοδόμηση ενός δυνατού και ειλικρινούς δεσμού εμπιστοσύνης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή της, είναι το αίσθημα ευθύνης και ο απόλυτος επαγγελματισμός.

 

Τα παραπάνω συνθέτουν την νοοτροπία μας. Μία νοοτροπία που περιστρέφεται γύρω από την οικειότητα ενός αρχιτεκτονικού γραφείου και την στιβαρότητα μίας κατασκευαστικής εταιρίας. Μαζί με το σπίτι, χτίζεται και ένας δεσμός που δίνει χαρά σε όλους μας, όχι μόνο κατά την διάρκεια της διαδικασίας, αλλά και πολλές φορές μετά από αυτήν.

 

Στην ταινία εμφανίζονται εκτός από εμάς, ο Karl Heinz και η Gabi, που είχαμε την χαρά να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε την κατοικία τους στον Αποκόρωνα Χανίων και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Εκτός από κάποια από τα μοναδικά μέρη της Κρήτης, εμφανίζονται το “Golden Lofts – Rooftop” και το “The Transparent House”.

 

Ευχαριστούμε την ομάδα champloo production, για την προσφορά τους, καθώς και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

 

zeropixel architects

 

Ομάδα Zeropixel

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Αρχιτεκτονική με Φυσικά Υλικά

 

ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Υπεύθυνη Σχεδιασμού

 

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ –
ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Υπεύθυνος Κατασκευής

 

ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΒΑ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Φωτορεαλιστικός Σχεδιασμός

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΔΗΛΩΡΟΥ –
ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου
error: Content is protected !!