Κατασκευή

    Αντιλαμβανόμαστε  το κτίριο  σαν μία οθόνη  που απεικονίζει  τη  ζωή των ανθρώπων που  ζουν μέσα σε αυτό. Ένα πάνελ που αποτελείται από pixels, εικονοστοιχεία στα ελληνικά, τα οποία συνεργάζονται άρτια μεταξύ τους, ώστε  να δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.  Κάθε  ένα από αυτά τα  pixels,  αντιστοιχεί σε κάθε ένα μέλος από την ομάδα μας.  Τον αρχιτέκτονα, τον  πολιτικό μηχανικό, το μηχανολόγο, το μπετατζή,  το χτίστη, το βοηθό του… Κάθε ένας  έχει ισάξιο ρόλο  στο τελικό αποτέλεσμα.  Όλα τα pixels πρέπει να λειτουργούν άψογα χωρίς να λείπει κανένα! 

 

   Η  ομάδα μας  εκτός από τους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων από ολόκληρη την Κρήτη – Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο – εσωκλείει  διακεκριμένα  και άρτια καταρτισμένα τεχνικά συνεργεία και προμηθευτές,  που χαρακτη- ρίζονται από  συνέπεια και διακατέχονται από το ίδιο όραμα με εμάς.

 

   Όλα τα μέλη της ομάδας και ο εργοδότης, είμαστε συνδεδεμένοι σε μία ονλάιν ψηφιακή βάση δεδομένων, που περιέχει τα σχέδια εφαρμογής,  καθημερινές φωτογραφίες της κατασκευής,  live streaming video, το ημερολόγιο για τις προγραμματισμένες εργασίες, λίστα με τα σημεία αυξημένης σημασίας αλλά και αρχείο που καταγράφεται τι πραγματοποιείται  κάθε μέρα  στο εργοτάξιο.  Έτσι,  η  κατασκευή είναι  πλήρως οργανωμένη και  αποφεύγονται λάθη και αλλαγές που θα επιβάρυναν το κόστος.

 

   Ο συνδυασμός  μιας άρτιας  μελέτης εφαρμογής,  εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργατών, πιστοποιη- μένων  υλικών και  προϊόντων από τους  κεντρικούς  αντιπροσώπους,  καθώς  και ο συντονισμός όλων αυτών από τους ίδιους τους αρχιτέκτονες του έργου, εκτοπίζουν το πολλαπλό εργολαβικό κέρδος,  παρέχοντας ένα προϊόν σε σωστή τιμή, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με εγγύη- ση και συνεχή υποστήριξη.

 

   Το κάθε μας κτίριο και τα αισθήματα που δημιουργούνται στους ανθρώπους που ζουν μέσα, είναι ανεκτίμητα. Αυτό που νιώθουμε όντας μέσα σε κάθε κτίριο που σχεδιάσαμε, είναι ανεκτίμητο. Αυτή η χαρά της δημιουργίας είναι αυτό που κάνει την δουλειά μας μοναδική.

error: Content is protected !!