ελ/en/de

The Infinity House

On a plot with a steep slope and panoramic views of the bay of Chania and Souda, a one-level house was designed and built for a young couple. The building consists of two volumes placed perpendicular to each other. One volume, placed transversely to the ground altitudes, is almost underground and includes the bedrooms. The second volume, placed perpendicular to the altitude and the first one, hosts the day areas and places two outdoor areas, at west and east. This volume "pressing" on the retaining wall that shapes the patios of the house at the same level as it, "flies" by placing the daily spaces in a vacuum, with perimeter glass allowing unobstructed views of both the city and the sea, as well as in their own residence.

READ MOREREAD LESS

Project: The Infinity House

Location: Souda

Completion: 2019

Plot area: 2000m2

Building area: 280m2

SEE THE CONSTRUCTION PROCESS
VIEW MORE